Rib World presenterar Taste of the World!

 

Våra internationellt erfarna kockar har rest världen runt för att hitta de finaste kryddor och ingredienserna för att inspirera till nya spännande smaker och rätter.
Cajun Dry Rub Ribs

Förpackingsstorlek: 425g

Kamben med smakrik Cajun Krydda 

 

Cajun är en typ av matlagning som utvecklats i sydöstra Amerika. Den har en rustik och aromatisk karaktär med fylliga smaker. Våra Cajun Ribs är bl.a. smaksatta med lök, paprika och kummin.

Kryddor är en av de viktigaste delarna av Cajun  köket så därför är våra Ribs kryddade två gånger. Först i vår specialblandade Cajun-rub innan de tillagas av Rib World. Slutligen görs den sista touchen hemma i köket av dig med vår medföljande Cajun-krydda. Great taste, at your fingertips!
 

Korean BBQ Ribs

Förpackningsstorlek: 450g

Kamben med smakrik koreansk glaze 

 

Den koreanska matlagningen härstammar från gamla jordbruks- och nomadtraditioner på den koreanska halvön, ingredienserna varierar beroende på provins.

Vi har utvecklat vår egen speciella koreanska smaksättning av bl.a. soja, ingefära, rostad lök, vitlök, äppeljuice och rörsocker.  Detta gör dessa långsamt kokta Ribs mycket möra med en utsökt koreanskinspirerad smak! 

Great taste, at your fingertips!